Contacteer ons
sarah

Telefoonnummer : 18823215281

WhatsApp : +8618823215281

lopende band

shenzhen bidden-med technologieco., Ltd, is een inzameling van onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop de medische draadschakelaar in de integratie van high-tech ondernemingen, een medische elektronische instrumentendelen en materiële leveranciers is, omvatten de producten de beschikbare verzadiging van de het bloedzuurstof van de sondeimpuls, worden de de herhaalde de verzadigingssensor van de impulszuurstof en ecg draad van het controlelood, elektrocardiogrammachine 12 looddraad, tieline van de bloedzuurstof, ecg/de kabel van de voogdijverbinding en de draad van het splitsingslood, temperatuursonde, met een kabel van de druksensor, bloeddrukmanchetknopen, producten verkocht beide in binnen- en buitenland meer dan 60 landen en de gebieden, wonnen het algemene klanten hoge lof en het vertrouwen.
Van het bedrijf worden de producten wijd gebruikt in de multiparametermonitor, oximetry, elektrocardiogrammachine, dynamische HOLTER ecg, eeg, ultrasone B, is de bandenz. Productspecificatie volledig, kan compatibel systeem met meeste invoer en de binnenlandse modellen, en OEM/ODM-de diensten voor cliënten verlenen.

 


Bedrijfvisie: om de fabrikanten van het instrumententoebehoren van de wereld te worden beste medische.

 

Bedrijfopdracht: om betrouwbare globale medische apparatuurtoebehoren, gemaakt tot opmerkelijke bijdragen voor mensenleven en gezondheid te verstrekken.

 

Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 1

Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 2Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 3

Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 4

 

 

 

OEM / ODM

Wij verzamelden een groep Professionele en technische ingenieurs die bezig zijn geweest met medische apparatuur met de ervaring van vele jaren. Wij kunnen medische elektronische materiaaldelen en levering, van het ontwerpen aan productieproces van uitvoerige oplossing voor onze klanten voorzien, om hoogst concurrerende producten met uitstekende kwaliteit te bouwen. Wij kunnen OEM en ODM verwerking ook goedkeuren. Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0